ÉLETRAJZ

Egy sodró, izgalmas zenei utazásra hív minden igényes zenekedvelőt hamarosan megjelenő bemutatkozó zenealbumával a 2019 óta létező magyar progresszív szupergroup, az All Out Band.
Az All Out Band célja – nevéhez méltóan – az, hogy minden zenekari tag egyenértékűen megmutathassa magát a dalokban, és a zenészek által képviselt sokszínűség origójaként egy rádióbarát, ugyanakkor minden tekintetben igényes produkció születhessen meg, amely nemcsak Magyarországon, de világviszonylatban is egyedinek számít.
A zenei társulás első nagylemeze, a Magic 2020-ban készült el; a huszonnégy trackből (tizenkettő önálló dal és tizenkettő átvezetés) álló dalciklus egy misztikus utazásra hívnak mindenkit a varázslat jegyében. A hangszerelés egyedien vonultatja fel a művészek által képviselt műfajok sokszínűségét, sok helyen szokatlan, mégis koherens együttállásokat eredményezve, így egy magas színvonalon kidolgozott, mégis – jó értelemben véve – populáris zenei anyagot kapunk, amely egyaránt tetszésre számíthat mind a dzsessz és progresszív rock kedvelői, mind az igényes popzenerajongók között.
Balla Endre – billentyűk
Alapi István – gitárok, teremin
Kovács Sára Dizna – ének, fuvola
Studniczky “Zsatyi” László – basszusgitár
Pusztai Csaba – dobok
Elek István – szaxofon
Kovács Ferenc – trombita
*
Molnár Eszter – dalszövegek/ lyrics
Tisza Bea – dalszövegek/lyrics
*
Vendégek:
Gőz László – pozan/ trombone
Balla Kristóf – billentyűk/keyboards